Sleeping Dogs dostanou v říjnu hromadu DLC
zdroj: tisková zpráva

Sleeping Dogs dostanou v říjnu hromadu DLC

21. 9. 2012 17:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Vývojáři z United Front Games nelení a na říjen si připravili poměrně macatou nabídku DLC, které vám mají Sleeping Dogs oživit. V říjnu, konkrétně čtrnáctého, se má oznámit také vůbec první velké příběhové DLC. Co ale Square Enix oznámil teď, nemá s příběhem moc společného. Spíš s dováděním po městě. Nová DLC vám totiž rozšíří možnosti pouličních závodů, elitních policejních zásahů a jen tak běžného řádění po městě. Ke třem packům bude navíc ještě jedno komunitní DLC zdarma.

Prvním DLC bude Street Racer Pack, který se bude soustředit na ilegální pouliční závody aut, motorek a vodních člunů. Ve městě přibudou tři nové lukrativní závody: Kamikaze bude pro auta, v Cross Island Enduro pofrčíte přes město na dvou kolech a Harbor Run absolvujete na člunech. Street Racer Pack navíc přidá také nový superbike Sting, helmu Dragon Helmet a bundu Racing Jacket, která vás líp ochrání před kulkami.

Když zabrousíme pro změnu do legálních vod, tak v nich vykukuje SWAT Pack. Ten dodá dvacet nových a prý znovuhratelných misí se SWAT tématikou. A hlavně s novou obrněnou dodávkou a taktickou uniformou. S těmihle novými hračkami budete patrolovat po městě a potírat zločin hlava nehlava, auto neauto.

zdroj: Archiv

Trailer na všechnu tu DLC parádu.

Posledním do party je Tactical Soldier Pack, díky kterému se budete moct ve městě pořádně vyblbnout. Ve všech vašich bytech budete mít k dispozici Assault Rifle z misí The Funeral a Civil Discord. Chybět nebude ani přimontovaný granátomet a k nejsilnější zbrani z celé hry dostanete ještě nejlepší brnění.

Navrch k tomu všemu tvůrci přihodí ještě Community Gift Pack. Ten bude zdarma, ale jeho obsah zatím úspěšně tají. Stejně jako neznáme konkrétní data a ceny jednotlivých packů. Tak jako tak budete mít v říjnu co dělat.

Nejnovější články