Tony Hawk's Pro Skater HD přijde na XBLA asi v červenci
zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk's Pro Skater HD přijde na XBLA asi v červenci

4. 6. 2012 13:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jelikož značka Tony Hawk už přestává být v herním světě tím pravým ořechovým, všichni zúčastnění před nějakým časem došli k názoru, že jediný způsob, jak jí vrátit kredibilitu, je návrat ke kořenům.

A tak vznikl Tony Hawk's Pro Skater HD, který by měl přinést kvalitu prvních dílů Pro Skateru. „Tony Hawk's Pro Skater HD bude stahovatelný titul pro XBLA, který si vezme to nejlepší z klasických THPS her a doplní je čerstvým a svěžím obsahem, který souvisí s moderním skateboardingem“.


Hra se objevila i na XBLA s datem vydání 11. července, ale datum bylo posléze staženo. Základem hry bude původní kód Neversoftu, který do moderní podoby upraví Robomodo. Dokumentace dále říká: „Najdete zde kombinaci profesionálů staré školy i moderních (Nyjah Huston, Chris Cole, Eric Koston, Andrew Reynolds, Rodney Mullen, Lyn-z Adams Hawkins, Pastrana, Riley Hawk a Tony Hawk) a soundtrack bude složen z půlky z klasických tracků ZHPS a druhou polovinu budou tvořit moderní songy“.

Dále je slibováno hned několik multiplayerových módů. Uvidíme tedy, jak tenhle pokus o oživení celé série, která se do dějin herní zábavy nesmazatelně zapsala, dopadne. Je pravda, že trendy se mění, ale byla by škoda, aby značka Tony Hawk's Pro Skater zanikla. Nezapomeňte si prohlédnout pár nových obrázků.

Nejnovější články