Total War: Warhammer - Realm of the Wood Elves
Věková dostupnost

Total War: Warhammer - Realm of the Wood Elves

Články

Warhammer Fantasy - mrtvý svět, který odmítá zemřít

Warhammer Fantasy, jak zní celý název universa od Games Workshop, je unikátní úkaz. (K historii vzniku firmy vás odkážu do Levelu 275, kde se jí věnuji v rámci článku o Warhammeru 40,000.) Šlo o vlajkovou loď této firmy, ke které se až postupem času přidal Warhammer 40,000 a další tituly. Po dlouhé roky šlo o hlavního rohovníka v oblasti figurkových her, kterému se všichni chtěli vyrovnat. Jenže jak šel čas, počty hráčů ubývaly.

Do Total War: Warhammer napochodovali lesní elfové v čele s Orionem

Datadisk Realm of the Wood Elves pro Total War: Warhammer výrazně rozšiřuje možnosti, jak hrát tuhle povedenou strategii. Přidává totiž do hry lesní elfy a k nim servíruje i jejich vlastní kampaň s unikátními prvky, jimž dominuje Velký dub, několikaúrovňová budova, která určuje váš postup kampaní, která finišuje velkým obléháním lesa Beastmeny vedenými Morghurem. Více jsme o kampani a speciálních vlastnostech elfů psali v tomto článku.

S novým datadiskem vytáhli na bojiště Total War: Warhammer lesní elfové

Po oznámené Bretonii, která bude hratelná i v kampani konečně přišla řada i na rasu, která v Total War: Warhammer absentovala skoro tak, jako Skaveni. Asrai, lesní elfové, hráčům stolní předlohy známí jako Wood Elves „zastav se už na chvíli, ať tě můžu zmlátit“ se do videoherního světa vrhnou se vší pompou ve specializované kampani, která bude mít, podobně jako ostatní rasy, výrazná specifika a vy se k ní dostanete s DLC Realm of the Wood Elves 8. prosince.