Fight Club #147 HD: GTA V Live!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #147 HD: GTA V Live!

22. 9. 2013 11:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pro natáčení podcastu Fight Club #147 jsme si pro vás připravili něco jiného než obvykle. V klubovně jsme sice byli čtyři (Martin seděl za režisérským stolem, takže nebyl vidět) a dokonce mezi námi byl i host. Vynechali jsme však klasickou debatu na předem vybraná témata a maximální možný prostor jsme poskytli Grand Theft Auto V. Vašek Rybář v průběhu podcastu spokojeně hrál Xbox 360 verzi GTA V a zároveň si s námi o hře povídal, protože jako jediný z nás měl pořádně nahráno (ale to už nyní neplatí).

Po uzavření hlavního bloku si pak Vaše ještě spokojeně bloumal po ulicích Lost Santos a snažil se, nakonec úspěšně, vzlétnou jako pták do nebes. My jsme si mezitím popovídali o aktuální situaci s vývojem vesmírné simulace Elite: Dangerous od Davida Brabena, ale pak už se šlo na dotazy, soutěž a další nezbytnosti, které už si ale překontrolujte sami na záznamu v článku. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #147, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články