Battle Brothers

Battle Brothers

Články

V Battle Brothers vás s novým updatem může překvapit obří plaz

K tahové strategii křížené s manažerem žoldnéřské kumpanie Battle Brothers chovám velké sympatie (to snad kdyby vám to nebylo jasné z mé recenze). Jde o návykovou záležitost, která se s vámi nemazlí, ale za každý úspěch vás odmění pocitem dobře odvedené práce. Původně se zdálo, že práce na hře ustanou po vydání, ale tým Overhype Studios přidal jako jakési poděkování DLC zdarma, v němž najdete nového, silného soupeře.

GamesPlay – hrajeme parádní tahovku Battle Brothers

Osmička v textové recenzi od Aleše značí, že tahová strategie Battle Brothers jej chytila a bavila, přestože v souvislosti s ní hovoří o někdy nekompromisní náročnosti a tvrdém přístupu. Jaké jsou silné stránky této hry, že v ní Aleš strávil několik desítek hodin? Co myslí tou náročností a drsností? Dozvíte se v průběhu našeho gamesplaye.

Tahová RPG strategie Battle Brothers nabízí něco pro každého fanouška žánru

Hra s taktickými souboji, správou vybavení každého svěřence, unikátními vojáky, a především starostí o jednotku žoldáků včetně kouzelníků, to je něco pro mě. Pokud jste na tom podobně, pak věnujte pozornost hře Battle Brothers od Overhype Studios, který po úspěšné early access fázi vyšla na Steamu za 28 euro. 

Tahovka Battle Brothers přinese 24. března rozsáhlý svět a unikátní styl

Další akci s RPG prvky ve velkém otevřeném světě už letošní první kvartál těžko unese, ale Battle Brothers na to jde výrazně jinak. Nebude konkurovat Wildlands, Horizonu ani Andromedě a už od pohledu je jasné, že tady je cílovka někde jinde. I přesto bude hra nabízet obrovský otevřený a procedurálně generovaný svět zasazený do středověku. Ne našeho, protože pořád tu nějací ti zombíci a vlkodlaci budou, ale na vaší straně budou jen lidé, boji zocelení žoldáci, kteří čelí rozsáhlé invazi. Na toto tažení se budete moct vydat už 24. března, kdy Battle Brothers vyjde na PC (Windows).

Battle Brothers je tahová strategie o skupině žoldnéřů

Před rokem jsem mohl žehrat na nedostatek tahových strategií, ale karta se obrací. Nezávislé německé studio Overhype představilo Battle Brothers, která by měla udělat radost všem milovníkům fantasy bez elfů a trpaslíků, stejně jako fandům tahových strategií. Ve hře ovládáte a spravujete žoldnéřskou kumpanii, která ve fantasy světě nejprve bojuje jen pro peníze, aby se z ní postupně stala armáda vzdorující invazi.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
8. srpna 2017
Recenze