Betonovou džungli RPG The Surge vystřídají barevné atrakce z DLC A Walk in the Park
zdroj: tisková zpráva

Betonovou džungli RPG The Surge vystřídají barevné atrakce z DLC A Walk in the Park

1. 11. 2017 10:06 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Se superobtížným RPG The Surge jsem měl tu čest již před pěti měsíci, kdy jsem se přes nespočet smrtí prokousával sci-fi prostředím a tuhými roboty, abych mohl vynést konečný soud. The Surge tehdy v žánru soulslike zaujala technickým prostředím a inovacemi v soubojovém systému, naopak zklamala zmatečným designem úrovní a všudypřítomnou, nudnou šedí. Ale této nevýrazné barvě bude brzy konec, protože betonový komplex společnosti CREO vystřídá barvami hrající zábavní park.

Ne, mechanik Warren se opravdu nevydal na dalekou cestu do nejbližšího zábavního parku, aby se trochu odreagoval po událostech základní hry. Zábavní park CREO World totiž stojí hned vedle výzkumného komplexu stejnojmenné společnosti, která stojí za všemi hrůzami.

CREO kdysi tímto parkem poskytovalo svým zaměstnancům a jejich rodinám zaslouženou zábavu a odpočinek, ale ani tomuto kouzelnému místu se tragické události nevyhnuly. Veškerá technika zcela překroutila zákony robotiky, takže při prvním setkání s člověkem místní obyvatelé instinktivně sahají po zbraních.

The Surge zdroj: tisková zpráva

Pod horskou dráhou a ruským kolem se mezi svěží zelení toulají servisní a záchranářští roboti, a co hůř, mechaničtí maskoti, kteří jako by vypadli z nějakého béčkového hororu. Pohodičku tedy opravdu nečekejte, právě naopak. Nová oblast v rozšíření A Walk in the Park je určena těm nejzkušenějším mechanikům, kteří se maximálně sžili se svým exoskeletem a našli si pořádnou zbraň.

Další nové zbraně, části i celé sety zbrojí a implantáty na vás samozřejmě čekají ukryté v nebezpečných koutech parku, ale kromě nich a výše zmíněných nepřátel se tam někde toulá i pořádný boss. CREO World je mnohem otevřenější a barevnější než prostředí původní hry, které bylo skutečně nezábavně sterilní. Škoda, že jsme se podobného zpestření nedočkali rovnou v základu.

The Surge zdroj: tisková zpráva

Ale pokud vás The Surge ještě nepustila, případně pokud hledáte důvod se k ní vrátit, DLC A Walk in the Park by mohlo posloužit dobře. Vyjde již na začátku prosince spolu s kompletní edicí, která v sobě zahrne základní hru včetně všech dodatků. To platí pro PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Nejnovější články