Oznámení nekrvavé FPS Reload
zdroj: tisková zpráva

Oznámení nekrvavé FPS Reload

27. 10. 2010 18:18 | Novinky | autor: levis |

Studio jménem Mastiff Games si s žádným titulem okamžitě nespojíte a ostatně není divu. Vždyť tihle vývojáři se prozatím soustředili spíš na wiičkové lovecké simulátory a jednoduché arkády. Na tenhle žánr má zhruba navázat jejich čerstvě oznámená PCčková střilečka Reload, v níž si zahrajete za lovce střílející pro radost, vojáky anebo policajty. Má jít o jednu z prvních FPS, kde prý neuvidíte ani kouska krve - zkrátka střílení pojaté ryze jako sport.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Autoři nicméně kladou důraz na realismus a tak vás čeká přes pětadvacet velmi detailně a precizně zpracovaných zbraní, mezi nimi např. Modular Sniper Rifle, Model 1100 Tac4 a 700 CDL SF, 887 Nitro Mag, ale také klasické AK-47, MP5, M-107 nebo M249. Autenticitu zbraní ve spoustě případů zajišťovaly samotné firmy.

Hrát jinak budete moci až ve čtyřech a čekají vás převážně nejrůznější tréninkové scénáře, ať už venku v přírodě nebo v interiérech. Převážně budete pálit po pohyblivých cílech, a to tak, aby hra otestovala vaše reflexy, přesnost, rychlost i dril. Příznivce tradičních stříleček zase potěší tzv. taktická kampaň, kdy budete zachraňovat rukojmí z ambasád, domů nebo vesnic a samozřejmě střílet po teroristech.

Reload pro PC a Wii vyjde koncem letošního roku.

Smarty.cz

Nejnovější články