Video ze zákulisí vývoje The Order: 1886 ukazuje cestu k finální podobě hry
zdroj: tisková zpráva

Video ze zákulisí vývoje The Order: 1886 ukazuje cestu k finální podobě hry

5. 2. 2015 17:20 | Video | autor: Honza Konfršt |

Další příspěvek o hře na evropském PlayStation blogu odhaluje dávno očekávanou informaci - The Order: 1886 je konečně hotová a připravená putovat na servery, do lisoven a především do mechanik konzolí. A na co se mohou 20. února majitelé PlayStation 4 těšit, naznačuje zákulisí vývoje odhalující video. V tom máme nejen možnost opět vidět, jak parádně vypadá finální verze hry, ale mimo jiné také to, jak trnitá cesta k finálnímu produktu byla.

Video odhaluje vzácné záběry z rané verze hry a víceméně v něm vývojáři pějí chválu na to, jak výkonnou konzolí PlayStation 4 je. Ostatně, jak jinak - nikdo neočekává, že by vývojáři nějak hanili své chlebodárce. Avšak byly to již první záběry ze hry, které odhalili fakt, že Ready at Dawn zas tolik nepřehánějí a dokáží i na začátku životního cyklu konzole z hardwaru mačkat překvapivě hodně.

Vizuální kvalita The Order: 1886 totiž už nyní budí zvědavost, jak by mohly vypadat next-gen hry za pár let, kdy se život současných konzolí bude blížit svému konci a vývojáři budou jejich hardware znát jako své boty.

Mrkněte na video a pojďte doufat, že krom vizuálního pozlátka se budeme moci těšit z kvalitního zážitku a v neposlední řadě také zajímavého příběhu zasazeného do atraktivního univerza alternativní minulosti Londýna. Ostatně, nejen na příběhové pozadí, ale i na další detaily příběhu a světa hry se můžete podívat již nyní skrze včera spuštěné interaktivní webové stránky.

zdroj: Archiv

Nejnovější články