Velká páteční várka trailerů a videí
zdroj: tisková zpráva

Velká páteční várka trailerů a videí

22. 7. 2011 19:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Během zuřícího Comic-Conu se objevuje jeden trailer za druhým, takže vám je opět představujeme v souhrnném článku – Prototype 2, Saints Row: The Third, Spider-Man Edge of Time, X-Men: Destiny, Star Wars: The Old Republic, Jagged Alliance: Back to ActionCall of Duty: Elite. Další videa si můžete prohlédnout v naší video sekci.

Začneme videem ze Star Wars: The Old Republic, které předvádí jednoduchou, ale celkem účinnou trailerovou práci. Vezme motiv z druhé (časově) trilogie, přidá k němu představovačku jednotlivých povolání a k tomu jednoduchou výzvu, abyste se přidali k boji. Pro MMORPG slouží podobný přístup dobře, protože si většina zájemců už může rozmýšlet, za koho hru rozehraje.

zdroj: Archiv

X-Men: Destiny ukazuje, že bude sázet primárně na možnost, protože graficky to není bůhvíjaký zázrak. Na druhou stranu, s dobrým herním systémem a příběhem můžeme klidně chudší grafický kabátek překousnout. A možnost „nakopat“ Magneta, Cyclopse a nebo Juggernauta je velmi lákavá. Vyberte si dle svých preferencí a politických pohledů na celý problém s homo superior. Rozhodně je hra zatím věrná své komiksové předloze, což je vždy velké plus.

zdroj: Archiv

Homecoming trailer na Prototype 2 je dramatickým klipem, který jasně ukazuje, proč je nový hlavní hrdina tak moc naštvaný na hlavního hrdinu z jedničky. Možná by bylo působivější, kdyby byly ukázány jen následky nákazy na město, než aby se objevil rozzuřený obličej. Nicméně, i tak je první polovina poměrně atmosférická a působivá. Ale bude se vám chtít zabít toho, za nějž jste v jedničce hráli?

Saints Row: The Third se prezentuje veselou koláží z malebného života moderního gangstera. Přepadení banky, zákulisní intriky, jemná diplomacie, breakdance a honění lidské plechovky. Prostě taková přebarvená mozaika, která je pro tuto sérii typická. Humor, akce, sem tam vážná scéna a spousta nadsázky.

Spider-Man: Edge of Time konečně opouští silný důraz na základní premisu, v níž máme dvě časové roviny a jednoho mrtvého Spider-Mana a ukazuje i další dějové části, stejně jako herní prvky, mezi nimiž najdeme i pavučinové kladivo. Hra vypadá čím dál tím lépe a už se na ni těšíme.

Půlhodinové video z Call of Duty: Elite představuje v praxi všechny funkce této platformy. Pokud pomineme roztomilé „blbinky“, jako je kalkulačka toho, kdy dosáhnete zvolené úrovně, jsou tu i užitečnější prvky. Třeba analýza vašich bitev za poslední měsíc, kde můžete vypozorovat, odkud se necháváte nachytat apod. Velmi dobrý analytický nástroj. Na druhou stranu však vyvolává otázku, zda se půjde nějak chránit proti tomu, aby si váš profil s detaily mohl prohlédnout kdokoliv. Třeba se nechcete chlubit se svými výkony nebo své know-how pečlivě střežíte.

Video z Jagged Alliance: Back to Action nic moc neukazuje ani na poměry renderovaných filmečků, ale můžeme vám v brzké době slíbit výživný rozhovor, kde se o hře dozvíte vše podstatné.

zdroj: Archiv

Nejnovější články