Další trailer na Mafii 3 předvádí specializace Lincolnových poskoků
zdroj: tisková zpráva

Další trailer na Mafii 3 předvádí specializace Lincolnových poskoků

5. 10. 2016 16:25 | Video | autor: Václav Pecháček |

Lincoln Clay je sice drsný a se zabíjením nemá problémy, ale přes to všechno je to jenom člověk. Sice veterán z Vietnamu, mezi jehož oblíbené kratochvíle patří bodání, střílení, způsobování explozí a všeobecně rozsévání nepopsatelné zkázy, ale pořád člověk. A žádný muž, ať už sebevíc sadisticky naladěný, nedokáže sám položit na lopatky největší mafiánské impérium, jaké kdy New Bordeaux vládlo. Dokonce i Lincoln Clay bude potřebovat spojence s velmi specifickými schopnostmi, jak ukazuje nový trailer na Mafii 3

Už je všechny znáte. Tajemná Cassandra, anarchistický Burke, elegantní Vito. Správci a pobočníci Lincolnovy mafiánské říše. Každý z nich pomůže podle svého naturelu. Tak třeba Cassandra se specializuje na překupnictví zbraní, takže když dostanete zálusk na nový blýskavý kanón, stačí jí dát vědět. Neméně užitečné jsou její kontakty v telefonní ústředně, které jí umožňují některé části města odříznout od možností komunikace. Pro milovníky stovek koní pod kapotou bude nejlepším kámošem Burke, který má pod palcem Lincolnovu soukromou automobilovou flotilu.

No a pak je tu samozřejmě Vito Scaletta. Pravda, od Mafie 2 už poněkud zestárnul a zkrabatěl, ale pořád má svoje sáčko a klobouk, a tedy i šmrnc. Ale co je ještě důležitější – Vito se vyzná. Mafiánské řemeslo je pro něj každodenním chlebem. Takže kdybyste pomoct píchnout v přestřelce, brkněte mu, a rázem máte po ruce ozbrojenou eskadru smrti.

A kdyby vám ani vaše soukromá armáda nepomohla a dostali jste nakládačku, Vito se o vás postará. Zaměstnává totiž doktora, jehož zásoby vám pomůžou přežít i situace, ve kterých mafiáni bez Vita načítají checkpoint. Přidá vám totiž počet životů. Mafia 3 vychází už pozítří na PC, PS4 a Xbox One. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články