Nervozita v týmu Kane and Lynch 2
zdroj: tisková zpráva

Nervozita v týmu Kane and Lynch 2

25. 6. 2010 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jeden z vašich kolegů lupičů je tajný polda, ale kdo to jen může být?

V prvním dílu kooperativní střílečky Kane and Lynch patřil multiplayerový mód Fragile Alliance k jedné z nejoblíbenějších částí hry a tak není divu, že IO Interactive se na síťovou hru soustředí i v chystaném Kane and Lynch 2. O přepracovaném módu Fragile Alliance už jsme psali posledně, jsou tu ale i jiné, zbrusu nové možnosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejen v arkádovém módu přijdou vhod nové výdobytky druhého dílu, např. možnost se odplazit do bezpečí v případě, že vás nepřítel už de facto "zabije" (resp. indisponuje do takové míry, že už nejste schopni dál bojovat). Multiplayer bude reflektovat také používání lidských štítů - a kdo by si na mód Fragile Alliance netroufl rovnou s živými protivníky, bude si ho nejprve moci vyzkoušet s počítačovou AI v rámci tzv. arkádového módu.

Další novinku představuje Undercover Cop, kde jeden hráč začíná jako policejní insider v týmu kriminálníků. Tenhle šťastlivec má za úkol postupně odpravit všechny lupiče, aniž by byl prozrazen - kriminálníci se tak budou neustále podezřívat a také držet spolu, protože za odhalení a zabití insidera získají mnohem více bodů. Poslední novinkou z Kane and Lynch 2 je pak týmový mód, točící se kolem úkolů: skupinka hráčů bude muset např. vykrást obchod a s lupem se dopravit na jedno konkrétní místo. Zabránit se jim v tom pokusí stejně početný tým policistů.

Kane and Lynch 2: Dog Days vyjdou 24. srpna pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Kane and Lynch 2: nábojů není nikdy dost  [28.5.2010 12:12]
Křehké spojenectví z Kane and Lynch 2  [18.5.2010 19:19]
Přepadení auta z Kane and Lynch 2  [3.5.2010 12:12]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články