Spin-off Blackhole: Last Mission přenese českou plošinovku na mobilní zařízení
zdroj: tisková zpráva

Spin-off Blackhole: Last Mission přenese českou plošinovku na mobilní zařízení

2. 3. 2017 15:00 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Česká hardcore plošinovka Blackhole se dočká spin-offu pro mobilní zařízení jménem Blackhole: Last Mission. Ta nabídne zjednodušené ovládání vhodné jak pro tablety, tak pro chytré telefony, a taky sníženou obtížnost hádanek, což asi uvítají všichni, kterým se z představy Super Meat Boye na mobilu hrůzou orosí čelo. Autoři z FiolaSoft ovšem upozorňují, že nezapomněli ani na PC hráče, protože hra vyjde i na Steamu – jen se zpožděním oproti mobilním platformám.

Proč byste se za posádkou vesmírné lodi Endera, jejímž úkolem je uzavírat nebezpečné černé díry, měli vracet? Samozřejmě proto, abyste pomohli odvrátit katastrofu. Lodní umělá inteligence Auriel byla unesena a hlavní hrdina Nosič kávy se ji musí pokusit zachránit. A to jediným způsobem, který zná: poskakováním z plošiny na plošinu, sbíráním různých svítivých věciček a častým umíráním, to všechno v 60 nových úrovních.

zdroj: Archiv

Fanoušci české YouTube scény se nemusí obávat, že by snad byli ochuzeni o poněkud pochybné dabérské talenty svých idolů. Do hlavních rolí se vrátí třeba Martin Rota, Ati, Selassie nebo Baty. Zda jde o dobrou zprávu záleží spíš na vašem osobním vkusu, stejně jako to, zda si užijete místní druh humoru, který Láďa v recenzi původní hry považoval spíš za slabou stránku. Nicméně vězte, že hlasu se tentokrát dočká i samotný, horké nápoje servírující, protagonista.

Blackhole: Last Mission by měla vyjít ještě letos na jaře na iOS, Android, Windows Phone a Nvidia Shield, a později tedy také na PC. Plánovaná cena zatím není známá, ale prý bude, a teď se připravte na krásné diplomatické vyjádření, na české poměry „dostatečně nízká“.

Nejnovější články