Battlefield 1 si můžete o víkendu zkusit zdarma
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 1 si můžete o víkendu zkusit zdarma

3. 3. 2017 17:31 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Pokud pořád ještě váháte nad tím, zda se rovnýma nohama pustit do pekla první světové války, vývojáři výborného Battlefield 1 pro vás mají hned dvě lákadla. Tím prvním je skutečnost, že hra bude od dnešního večera na tři dny (do 6. března ráno) volně k vyzkoušení, tedy alespoň na PC a Xbox One. A to druhé je epický nový trailer na první z chystané čtveřice DLC, francouzsky laděné „They Shall Not Pass“, v němž uvidíte třeba bitvu u Verdunu nebo dobývání pevnosti Fort Vaux, a které vyjde už za méně než dva týdny.

Bezplatná zkušební verze Battlefield 1 sice je, jak naznačuje název, bezplatná, ale přesto se jí nemůže zúčastnit každý. Pokud vlastníte PS4, tak jste kompletně mimo hru. Na Xboxu pak musíte být držitelem zlatého členství služby Xbox Live, a v tom případě máte na tři dny k dispozici kompletní zážitek. PC hráči sice žádné podmínky splňovat nemusí, ale zato nedostanou k vyzkoušení celý Battlefield 1, nýbrž jen jeho část, a to ještě pouze na 10 hodin herního času.

Na rozdíl od zkušební verze pro Xbox máte na PC k dispozici jen první dva válečné příběhy v singleplayeru, a hra více hráčů je omezena na pět multiplayerových map ve čtyřech módech. Dobrou zprávou naopak je, že všechny vaše úspěchy, skóre i odemknuté zbraně vám zůstanou na účtu, kdybyste se v budoucnu rozhodli si Battlefield 1 koupit. Hra je zároveň zlevněna, na Originu ji v současné době pořídíte se slevou 50 % za 30 euro.

A teď k traileru na chystané DLC. Musím říct, že je velmi příjemné po delší době slyšet na pozadí jiný jazyk než angličtinu, a chtěl bych veřejně zatleskat panu „vypravěči“. Z jeho krátkého, ale procítěného přednesu mi šel mráz po zádech, i když zbytek videa je poměrně generická akce plná vybuchujících věcí, létajících kulek, vojáků bezhlavě kropících bojiště samopaly a všeho dalšího, co si člověk spojí s béčkovým akčním filmem. Ovšem závěrečný apokalyptický záběr na hořící lesy to všechno vynahrazuje. „They Shall Not Pass“ vychází 14. března.

zdroj: Archiv

Nejnovější články