V Epic Manageru šéfujete týmu profesionálních dobrodruhů
zdroj: tisková zpráva

V Epic Manageru šéfujete týmu profesionálních dobrodruhů

2. 8. 2016 10:05 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Představte si fantasy svět, ve kterém bylo zlo definitivně poraženo a všechny války zažehnány. Co se pak stane s družinami hrdinů toulajících se po všech zákoutích království? Odpověď je jednoduchá – vytvoří si svou vlastní sportovní ligu, kde budou soutěžit v co nejefektivnějším plnění questů. Jenže každý sportovní tým potřebuje kromě hráčů samotných taky manažera, který jim bude říkat, co a jak. A ve hře Epic Manager, která se nedávno vynořila na Steamu v předběžném přístupu, se jím můžete stát právě vy.

Čeká vás ještě tvrdší dřina, než vaše poskoky sekající hlavy drakům a prozkoumávající temná podzemí. Musíte se starat o smlouvy, zaměstnance, náborové kampaně, ale taky příběhové volby a jejich důsledky. Hře by měl pomoci i fakt, že značná část obsahu je náhodně generovaná. Takže i když váš první pokus o vybudování prosperující firmy skončí neúspěchem, příště bude celá šachovnice rozestavěna zase trochu jinak.

Důležitou součástí Epic Manageru je tahový soubojový systém, ve kterém povedete svoje hrdiny k úspěchu nebo smrti. Autoři varují, že pokud jeden z vašich reků zemře, jeho skon je permanentní. Takže byste se raději měli duševně připravit na stresující situace ve stylu Darkest Dungeon nebo XCOM 2, ve kterých je vaše vypiplaná výprava často jen krůček od zkázy.

Epic Manager zkrátka zatím vypadá velmi zajímavě. Tvůrci plánují setrvat v předběžném přístupu ještě minimálně několik měsíců, během kterých budou do hry přidávat další obsah a prvky v reakci na přání komunity. Pokud se testování nechcete sami zúčastnit, pak nezbývá než počkat, jak celý tenhle slibný projekt nakonec dopadne.

zdroj: Archiv

Nejnovější články