V druhé epizodě King's Quest vám goblini ukradnou skoro celé království
zdroj: tisková zpráva

V druhé epizodě King's Quest vám goblini ukradnou skoro celé království

2. 9. 2015 17:10 | Novinky | autor: Adam Homola |

První epizodu nového King's Questu, A Knight to Remember, si určitě pamatovat budeme. Překvapila svými kvalitami a právě o to je čekání na druhou epizodu horší. Sierra teď ale na PAXu ukázala alespoň kratičký teaser a odhalila něco málo ze zápletky. Druhá epizoda s názvem King's Quest - Chapter II: Rubble Without a Cause vyjde ještě před koncem letošního roku a měla by se inspirovat původním třetím dílem z roku 1986.

Jak prozradili vývojáři na PAXu, prý nechtějí vyprodukovat pět identických epizod kopírujících původní hry a tak zatímco byla A Knight to Remember silně inspirovaná prvním dílem, druhý Rubble Without a Cause bude zase vycházet z trojky, jak reportuje Polygon. Jak se to přesně projeví v praxi uvidíme ještě někdy letos. Vývojáři ze studia The Odd Gentleman hned na začátku na rovinu řekli, že nepojedou v měsíčních intervalech jako se to někdy daří Telltale.

zdroj: Archiv

V King's Quest - Chapter II: Rubble Without a Cause budou dělat problémy hlavně goblini. Unesou totiž všechny z Daventry a nově korunovaný král Graham se bude muset rychle naučit být tím vůdcem, jakého království potřebuje. Vaše činy tak budou společně s dalšími událostmi rozhodovat o vývoji celého království. První teaser toho zatím moc neukazuje, ale do vydání zbývá ještě pár měsíců a tak je na pořádný trailer zatím času až až.

Nejnovější články