Postrach dveří a teroristů je zpátky. Door Kickers: Action Squad se ale na boj proti zločincům podívá z odlišné perspektivy
zdroj: tisková zpráva

Postrach dveří a teroristů je zpátky. Door Kickers: Action Squad se ale na boj proti zločincům podívá z odlišné perspektivy

9. 8. 2017 14:37 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Všemi dveřmi v okolí právě otřásla nevysvětlitelná úzkost. Po klikách jim přeběhl mráz, na dřevě vyrašila husí plíseň, panty se orosily lepkavým potem. Od nejmenší branky až k nejmohutnějším vratům se nese šepot: „Door Kickers se vrací! Všichni jsme v nebezpečí! Modlete se! Doufejte, že se za vámi neskrývají žádní teroristé!“ Jediný, kdo je v klidu, jsou dveře od saloonu. Zásahovka ze spin-offu Door Kickers: Action Squad totiž neklepe. Mluví za ní nálože a podrážky policejních bot.

Stejně jako v původní hře (recenze), kde jste s pomocí SWAT týmu takticky likvidovali zločinné nepřátele, se i v Action Squad budete na přestřelky dívat z 2D perspektivy. Jenže zatímco dřív jste dění sledovali seshora, tentokrát si na kriminální elementy posvítíte ze strany. A jak ukazuje kraťoučký teaser, inovační injekce by sérii do žil měla vstříknout řádnou porci humoru.

Na jednu stranu jsem to, co se ve videu stalo, tak trochu čekal, na tu druhou musím uznat, že i tak šlo o velice vtipný moment. Palec nahoru za povedený marketingový kousek. Pojďme ale přejít k podstatnějším věcem. Zaprvé, bude tady kooperativní multiplayer. Třikrát hurá! Zadruhé… Hm. Obávám se, že žádné zadruhé nebude, protože víc konkrétních informací o tom, jak se to celé bude hrát, zatím na veřejnost neprosáklo.

zdroj: Archiv

Aspoň vám můžu prozradit, že na projektu spolupracují dvě studia – původní KillHouse Games doplnil nepříliš zkušený kolektiv Pixel Shard. Také by mělo platit, že Door Kickers: Action Squad se na konci září chystá do předběžného přístupu. Do té doby na internet určitě vyplavou další informace, protože hra se představí na rychle se blížícím Gamescomu, který začíná už 23. srpna. 

Nejnovější články