Adventura Rusty Lake Hotel nabízí smrtelně dobré večeře a antropomorfní zvířata
zdroj: tisková zpráva

Adventura Rusty Lake Hotel nabízí smrtelně dobré večeře a antropomorfní zvířata

11. 1. 2016 10:57 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Rusty Lake Hotel již mohli potkat majitelé zařízení s iOS a Androidem, nově pak tato hra dostala zelenou i od komunity v rámci Steam Greenlight a vyjde tak i na Steamu, kde bude k dostání ve verzi pro PC a pro Mac. Rusty Lake Hotel je hororová point and click adventura, ve které hráči pozvou řadu fantaskních charakterů na ostrov uprostřed jezera. Tam mají za cíl uspořádat svým hostům hostinu, na kterou jen tak nezapomenou a pro kterou, jak zní oficiální text, „stojí za to zemřít.“

Rusty Lake Hotel nabízí šest místností s unikátními puzzly a hratelnost postavenou na logických hádankách. Cílem je připravit svým hostům ze zvířecí říše pět večeří. Hra nadále láká na surreálnou atmosféru, ve které hraje prim příběh, podivné postavy a právě ony logické hádanky. Nasát něco z kreslenou grafikou vytvořené surealistické atmosféry můžete z přiloženého traileru.

Rozsvícení pomyslené zelené na Greenlightu ale neznačí jedinou cestu, jak si titul na počítačích pořídit – již v současnosti je možné hru zakoupit na serveru itch.io. Pokud máte zájem, tak se za směšnou minimální cenu dvou dolarů můžete podívat do děs nahánějícího hotelu, ve kterém se klikáním na šipky po stranách obrazovky můžete pohybovat jednotlivými místnostmi a kde můžete zkoušet interakci s hosty i s nasbíranými předměty.

zdroj: Archiv

Nejnovější články