Výbušný trailer odstartoval čínské povstání v Battlefield 4
zdroj: tisková zpráva

Výbušný trailer odstartoval čínské povstání v Battlefield 4

3. 12. 2013 18:46 | Video | autor: Petr Poláček |

Zatímco se někteří z vás ještě pořád seznamují se základní verzí Battlefield 4 a o některých multiplayer módech snad ani nemají ponětí, že ve hře jsou, tvůrci z DICE rozjíždí DLC mašinérii prostřednictvím prvního rozšíření s názvem China Rising. Můžete být ovšem klidní, následující dva týdny budou o pozvednutí Čínské vlajky v boji proti nepřátelům, vykořisťovatelům a odporným imperialistům bojovat pouze vlastníci placené služby BF Premium.

Zbytek fanoušků BF4 si musí na vydání non-prémiové verze China Rising dva týdny počkat. Než si ale v článku pro jistotu připomeneme, jaký obsah si pro hráče tvůrci z DICE v China Rising připravili, nechte si opatlat ústa medem od pořádně výbušného dvouminutového traileru.

...

Dokoukáno? Líbilo? Zvedám ruku na znamení souhlasu, a přestože na Battlefield 4 asi nikdy nesáhnu a budu hru sledovat jenom zpovzdálí, musím říci, že vyleštěné záběry z nových map mají docela šmrnc. Evidentně je trailerový rejža v DICE umí hezky poskládat. Pojďme ale k tomu podstatnému, čili obsahové nabídce China Rising.

Slíbená pětice nových zbraní je fajn, některé z nich možná na moment zahlédnete i na záběrech traileru, stejně jako terénní motorku, která hlásí návrat z DLC BF3: End Game. Novinkou je též letecký bombardér, který může do boje povolat tým, co obsadí stanovený kontrolní bod na mapě.

Supporťáci mohou díky China Rising nasadit do boje bezpilotní bojový letounů, recon má nově k dispozici to samé, jen v průzkumné variantě. Všichni bez rozdílu třídy a pohlaví se však v Chrna Rising dočkají čtveřice nových map z prostředí pevninské Číny. Záběry traileru vám jednotlivé lokace předvedou mnohem lépe než bych to svedl napsat, přidám tedy jenom názvy map: Hedvábná stezka, Pohoří Altaj, Guilinské štíty, Dračí průsmyk.

China Rising se dále pokusí zabodovat s herní módem Air Superiority, desítkou nových úkolů s achievementy a BF Premium hráči možná ocení, že první týden hraní na ně čeká dvojnásobné množství expů.

Víc už vám k China Rising neřeknu. Připomenu jen, že DICE mají v plánu vydat pro BF4 celkem pět větších DLC. Po China Rising bude následovat začátkem roku Second Assault, na jaře vyjde Naval Strike a v létě bychom se měli dočkat dvojice kousků Dragon’s Teeth a Final Stand. Pro všechny asi bude platit, že s BF Premium se k obsahu DLCček dostanete na zoubek dříve. Ale kdo si počká...

Nejnovější články