Úprk před kolem zákona na videu z NfS: Most Wanted
zdroj: tisková zpráva

Úprk před kolem zákona na videu z NfS: Most Wanted

8. 10. 2012 11:58 | Video | autor: Petr Poláček |

Kdybych žil od oznámení Need for Speed: Most Wanted na Marsu, včera se vrátil a někdo mi pustil následující záběry ze hry (video je v článku), tak řeknu s uznalým úšklebkem ve tváři, že ten Burnout je stejně parádní závodní arkáda. Samozřejmě bych byl okamžitě opraven, že se nejedná o Burnout, nýbrž o nové „nýdy“, ale na rovinu přiznávám, že tento detaily by mě vážně nemohl rozhodit.

Po dlouhých letech a mnoha dílech, kdy pro mě Need for Speed série ztratila jakoukoli přitažlivost, se díky Hot Pursuit a nyní i Most Wanted můj zájem o sérii obnovil a sílí. Pokud je v EA někdo rozumný, tak hodí NfS sérii na bedra kluků z týmu Criterion na delší dobu a nechá na nových titulech pracovat jenom je. Série už potřebovala najít schopného vývojáře s jasným záměrem, který nebude každý rok horečnatě přemýšlet nad tím, nad jakou kravinou nový díl postaví (viz příběh a chození v Need for Speed: The Run). Jak ukazují záběry z Most Wanted, někdy prostě stačí udělat fakticky dobrou, adrenalinovou a napínavou závodní hru.

zdroj: Archiv

O videu jsem tedy nenapsal nic moc, ale to nevadí, však si ho můžete pustit sami. A když odhlédnete od faktu, že to teda připomíná Burnout (o tom už netřeba hovořit), a právě to by vám mohlo vadit, co na Most Wanted zatím říkáte? U mě teda so far, so good. Uvidíme na začátku listopadu, kdy hra vychází.

Nejnovější články