Sledujte záznam konference Electronic Arts na E3 2015
zdroj: tisková zpráva

Sledujte záznam konference Electronic Arts na E3 2015

15. 6. 2015 21:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco na Českou republikou se už rozhostila tma, seriál přenosů z tiskových konferencí E3 2015 se teprve rozjel. Po Microsoftu vytasili své trumfy lidé z Electronic Arts a vy jste mohli být samozřejmě u toho. Tiskovku EA jsme vysílali s českým komentářem Lukáše Grygara a Martina Bacha a vy se na ní můžete podívat v kompletním záznamu.

Nedílnou součástí tiskovek EA je sportovní blok, ve kterém se firma věnuje novým ročníkům svých úspěšných sérií, přičemž v našich končinách zbystříme jen v případě, kdy poběží videa z nové Fify nebo NHL. Ale ty nejžhavější tituly tiskovky EA spadaly mimo sportovní obor. Už jen zahájení v podobě teaseru na Mass Effect Andromeda dalo tušit velké věci a i pár dalších ukázek stálo za to. Ano, mluvíme hlavně o záběrech z Mirror's Edge Catalyst a Star Wars Battlefront.

Další původní videa, trailery, první dojmy, blogy a novinky z E3 2015 najdete v našem souhrnném Games.cz E3 2015 speciálu! Online nás můžete sledovat i na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Youtube.

Nejnovější články