Přízrak v Shadow of Mordor umožní poštvat nepřátele proti sobě navzájem
zdroj: tisková zpráva

Přízrak v Shadow of Mordor umožní poštvat nepřátele proti sobě navzájem

31. 7. 2014 18:34 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Před pár dny to bylo šedesát let, co J.R.R. Tolkien vydal první díl trilogie Pán prstenů, Společenstvo prstenu. Za tu dobu jeho dílo rozkošatělo do mnoha podob a médií - včetně čím dál více očekávané nelineární akce s příměsí RPG Middle-Earth: Shadow of Mordor. Ta nyní představila svůj nový trailer a v něm schopnosti přízraku, který posedl hlavního hrdinu, hraničáře Taliona.

Identitu přízraku jako někdejšího elfího krále Celebrimbora, zakotvenou v mytologii Středozemě tak hluboce, že kvůli ní Celebrimbor má i vlastní stránku na české Wikipedii odhalil už nedávný Comic-Con a ryze příběhový trailer. Nynější informace se proto soustřeďují spíše na jeho efektivitu v rámci hratelnosti.

Vedle zvýšení bojových schopností a všemožných komb dá přízrak hráči především možnost manipulovat se slaboduchými skřety a objevovat jejich silná a slabá místa. Například můžete zjistit, která potvora je nezničitelná v stealth módu či odhalit, že se jiný boss bojí ghoulů. Díky tomu je možné náležitě využít a porazit i ta nejsilnější monstra, či naopak proti sobě navzájem poštvat celou skupinku skřetích nepřátel.

S každou novou informací vypadá Middle-earth: Shadow of Mordor lépe a lépe, a popravdě bych se vůbec nezlobil, kdyby se jeho prvky objevovaly ve více titulech. Jestli se to však povede alespoň v tomto, uvidíme už 3. října, kdy titul dorazí pro PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články