Hairbrained ukázali dvacet minut soubojů z tahové strategie BattleTech
zdroj: tisková zpráva

Hairbrained ukázali dvacet minut soubojů z tahové strategie BattleTech

5. 8. 2016 14:59 | Video | autor: Adam Homola |

Kickstarterová kampaň pro nový BattleTech patřila na herním poli k těm nejúspěšnějším a i když je vydání hry ještě docela daleko, ukázali z ní teď vývojáři dvacet minut souvislého hraní. Ve videu se tak můžete podívat na to, jak taková tahová strategie s partičkou velkých robotů vlastně vypadá a co tvůrcům Shadowrunu vzniká pod rukama.

Tvůrci sice upozorňují, že jde stále o velmi ranou pre-alfa verzi hry s hromadou bugů a že hra není ani zdaleka dokončená, ale představu o hře si z nového videa udělat zvládnete. Video bylo původně určeno pouze přispěvovatelům na Kickstarteru, ale netrvalo dlouho a objevilo se už veřejně na Redditu.

Ve videu uvidíte jednu z misí, kde je potřeba přesunout jednotku mechů k základně, tu obsadit a po určitou dobru držet. Úplně celou misi ve videu sice neuvidíte, ale dojde jak na přesuny, vysvětlení fungování zbraní a herních mechanik, tak samozřejmě na souboje.

zdroj: Archiv

BattleTech si loni prošel již zmíněným veleúspěšným Kickstarterem, kdy vývojáři chtěli pouhých 250 000 dolarů, jen aby krátce poté získali necelých 2,8 milionu dolarů. Pokud jste Kickstarter nestihli a stále byste chtěli přispět, můžete tak učinit na stránce BackerKit. Tam se vývojářům podařilo vybrat dalších téměř 200 000 dolarů.

Na hře pracují tvůrci ze studia Harebrained Schemes, které můžete znát díky povedeným hrám ze série Shadowrun. Nedávno vydali také své odlehčené akční RPG připomínající Dark Souls, Necropolis. Plné verze BattleTech bychom se měli dočkat v příštím roce a to na PC, Mac a Linux.

Nejnovější články