E3 2012: záznam z tiskové konference Ubisoftu
zdroj: tisková zpráva

E3 2012: záznam z tiskové konference Ubisoftu

4. 6. 2012 23:23 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Textový souhrn toho nejhlavnějšího z tiskovky Ubisoftu najdete v článku a video záznam celé konference hned na začátku. Francouzi začali po svém - dost unikátním hudbením vystoupením s nějakou celebritou a spoustou slečen v dlouhých ponožkách. Prý nějaká Florida či co. Zpívající pán samozřejmě pochválil Just Dance, což je sice jednoduchá hra, ale vydělává Ubisoftu miliony. Tak proč něco takového nepochválit, že ano. Po trošku tripózním úvodu (všichni jsme prý trochu gay...) a tancovačce Just Dance přišlo něco pro nás - Far Cry 3. A Far Cry začíná sexem a nahými ňadry. Francouzi. A halucinogenní představení pokračovalo, vrážení nožů do krku, potápění ve stylu Pláže. Variace na maorský tanec hakka... Far Cry 3 bude psychedelický výlet, vedle nějž Max Payne vypadá jako vzor racionality. Ale Far Cry 3 má konečně tvář a vypadá zatraceně zajímavě!

Splinter Cell: Blacklist vrátí do hry kooperativní režim z Conviction, který má být výrazně lepší. A po gameplay traileru z tiskovky Microsoftu jsme se na Ubisoftu dočkali pěkného renderu, který představil některé nové možnosti. Takový granáto-pavouk-kamera vypadal roztomile.

Avengers: Battle for Earth je hra, která vychází z marveoovského komiksového universa. Objevilo se několik hrdinů i záporáků mimo Avengers, takže tu můžeme čekat i nějaké další postavy z tohoto universa. I když, všichni vlastně občas nahlédli do Avengers, New Avengers a nebo Dark Avengers... kromě Magneta.

Rayman Legends na Wii U. A Ubisoft zdůraznil jejich neustálou snahu pronikat a podporovat nové platformy co nejdířv, ideálně hned po vydání. Rayman Legends nebude vyjímkou. Exkluzivně na Wii U bude nová postava, Murphy, kterou budeme ovládat jen a pouze přes tabletový ovlada, pomocí dotyků.

Rozkošeného a roztomilého Raymana vystřídali ještě roztomilejší zombící. Ti se dočkali stylového traileru, ve kterém byly všechny scéna zastavené a hrála k tomu pěkné hudba. Až to skoro připomnělo trailer na Dead Island. Nová zombie akce se bude jmenovat originálně Zombie U a bude na... Áno, správně, bude to na Wii U. Wii U bude zjevně jedním z hlavních koní, na něž Ubisoft chce vsadit, což ukazuje koláž her pro ně určených.

Nicméně pak převzal otěže Assassin’s Creed III s trailerem, v němž poletoval pěkně patriotický orel bělohlavý a Connor zaútočil sám na celou britskou armádu...a zabil svůj cíl. Connor se zjevně neplíží, ten jde dopředu jako správný patriot. V následujícím gameplayi Connor šel ulovit jelena, bojoval s vlky, zabíjel Brity...

E-sportování a od tvůrců TrackManie tu máme ShootManii. Na pódium přišly po erotických vtípcích profesionální hráčky Counter-Strike z Ruska a pustily se do ShootManie. Ne snad, že by ShootMania vypadala špatně, ale vypadala tak nějak normálně, jako nějaký free mod do Quake 3.

Následovalo představení free-to-play titulů jako Settlers Online, Ghost Recon Online či Trials Evolution.

Novou značkou je technothriller hraničící s cyberpunkem jménem Watch Dogs. Kombinace third person akce a motivu Velkého bratra, který pracuje pro vás vytvořila pekelně působivou kombinaci. Tohle je velké překvapení a jeden z horkých favoritů na nejočekávanější hry. Počkejte si na naše videa a další informace.

Nejnovější články