Pohled pod pokličku tvorby předmětů a alchymie v Dragon Age: Inquisition
zdroj: tisková zpráva

Pohled pod pokličku tvorby předmětů a alchymie v Dragon Age: Inquisition

2. 10. 2014 11:26 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jednou ze základních vlastností Dragon Age: Inquisition, kterou si fanoušci na tvůrcích vymohli, je návrat vyzbrojování a vystrojování vašich společníků. Hrabání se v desítkách předmětů a kalkulování s tunou možných úprav za pomocí run k dobrému RPG podobného typu patří a další video ukazuje, co vše v tomto ohledu třetí Dragon Age nabízí.

Začátek videa opakuje možnosti tvorby postavy. Vzhledem k tomu, že se tomu věnoval dlouhý záznam streamu a ještě trailer, mi to přijde jako nadbytečné - raději bych viděl více o tvorbě předmětů, na což rovněž dojde a občas je lepší video zastavit, abyste si všimli detailů.

Kupříkladu nadupané obouruční kladivo, které si zjevně musíte vyrobit s pomocí vzácných materiálů posbíraných po celém světě, se jmenuje Merkel's Fist. Jestlipak bude ve hře třeba nějaké brnění s názvem Angela's Heart?

Listování všemi možnými zbrojemi pro Varrica vypadá dobře, protože o variabilitu ve hře zjevně nouze nebude. Když si zastavíte tvorbu sekery Angerfel's Cleaver, uvidíte, že můžete modifikovat široké spektrum bonusů, které zbraň v boji nabízí - od vůle přes způsobení krvácení po zásahu až po průraznost.

Zdá se, že Dragon Age: Inquisition nabídne hodně prostoru k rochnění se v inventáři a porovnávání statistik. Uspokojení přitom neplyne jen z variability, ale z možnosti dále specializovat vaše společníky směrem, jaký si určíte a ne jedním předem určeným stylem (DPS, tank, healer).

zdroj: Archiv

Nejnovější články