Steam hráčům mění víkendové plány - nabízí zdarma 10 kvalitních her
zdroj: tisková zpráva

Steam hráčům mění víkendové plány - nabízí zdarma 10 kvalitních her

17. 10. 2014 10:45 | Téma | autor: Adam Homola |

Velké slevy na GOG a Steamu nebo rozdávačka Aliens vs Predator Classic 2000 nejsou to jediné, co by mohlo příznivce herních slev a výprodejů (protože takoví lidé vážně existují!) momentálně zajímat. Tentokrát se vyplatí minimálně omrknout nabídku her v rámci tradičního bezplatného víkendu na Steamu. Obvykle maximálně v bleskovkách zmíníme, že tadyhle třeba Torchlight 2 nebo Call of Duty si můžete během víkendu zahrát zdarma, což je fajn, ale nejde o nic světoborného, abychom se psali s článkem. Tentokrát si ale během víkendu (vlastně už ode dneška) můžete zdarma zahrát deset her. A to už poměrně světoborné je...

Koncept bezplatného víkendového hraní na Steamu je jednoduchý. Ve vaší knihovně na Steamu se objeví automaticky hra, kterou můžete bezplatně hrát a často si ji pak pořídit s velkou slevou - pořád jde o propagační akci, na to se nesmí zapomínat. Tento víkend ale vaše knihovna na Steamu nabobtná hned o deset her a rozhodně nejde o druhořadé budgetovky. Však se podívejte sami.

Jako první se nabízí roztomilá 2D akce Awesomenauts z roku 2012, kterou doplní 3rd person šermovačka Blade Symphony z letošního roku. Dále si můžete zahrát zdarma Company of Heroes 2 nebo roguelike survival hru Don't Starve, která si v recenzi od Lucky vysloužila osmičku.

Závodně naladěné hráče potěší GRID 2 a bojovníky zase Injustice: Gods Among Us. Trochu starší (2009) akce Killing Floor se k výše uvedeným přidává společně s novějším kouskem Payday 2. A pro neakční typy je v nabídce kouzelná plošinovka Trine 2 či taktická sci-fi tahovka XCOM: Enemy Unknown.

Výběr je pestrý a navíc jde o jednu kvalitní hru vedle druhé. Všechny jsou dostupné už teď (podívejte se do své Steam knihovny) a jejich hraní se můžete věnovat celý víkend, pak akce skončí.

Nejnovější články