GOG nabízí slevu na tajemné hry a pozadu nestojí ani Steam a Humble Bundle
zdroj: tisková zpráva

GOG nabízí slevu na tajemné hry a pozadu nestojí ani Steam a Humble Bundle

10. 10. 2014 18:15 | Téma | autor: Adam Homola |

Klasické slevové akce jsou dnes už úplně všude a pořád, takže se provozovatelé digitálních obchodů snaží hráče zaujmout něčím netradičním. V případě GOG.com jde o aktuální "Mutator promo". Princip této slevové akce je jednoduchý - když si koupíte alespoň tři hry, máte možnost dokoupit si za pakatel další tři, které ale vybere náhodně systém a nemáte nad tím žádnou kontrolu. Můžete se tak za pakatel dostat k nějaké staré a levné záležitosti nebo k něčemu novému a drahému.

Jednoduše si můžete na této stránce nakliknout tři hry ve slevě dle vlastního výběru, a jestliže chcete zariskovat, můžete si nakliknout nahoře v mutátorech jednu, dvě, nebo tři další hry. Vůbec netušíte, o jaké jde tituly, ale stojí jen dva dolary, takže to zase tak velký risk není. Vtip je v tom, že GOG vám může skrze mutátory nadělit blbost, kterou vůbec nechcete, nebo třeba Zaklínače 3 či jinou drahou novinku.

Mutator promo na GOG skončí už za pár dnů, ale kdybyste v něm nechtěli těch pár korun riskovat, stejně si ve slevě můžete vybrat hodně zajímavé kousky. Třeba Shadowrun Returns za 4 dolary jde odolat jen těžko. Season pass na Broken Age je v akci za polovic, horor Outlast jen za 5 dolarů, Race Driver: GRID za 3 dolary, Trine 2: Complete Story za 2 dolary a třeba Alan Wake za 4,5 dolaru.

U mutátorů to ale nekončí. Na GOG vedle toho funguje ještě tradiční víkendové promo, v jehož rámci jsou k dostání za nebezpečně nízké ceny třeba Age of Wonders 3, Tesla Effect, Divinity: Dragon Commander, Gods will be Watching, Gone Home nebo třeba Unrest.

Za zmínku stojí i aktuální Humble Bundle, který obsahuje tituly Supreme Commander, Darksiders II, Titan Quest, Red Faction: Armageddon nebo Deadfall Adventures. Ani nemluvím o Steamu, kde se pod tagem "Slevy" zobrazuje 299 položek. Pořád také můžete zdarma získat Dragon Age: Origins. A jestliže disponujete abnormálním množstvím volného času a většinu výše uvedeného zvládáte, stejně za nedlouho zapláčete a s vámi i vaše peněženka...

Nejnovější články