Resident Evil: Revelations 2 již podporuje lokální multiplayer i na PC
zdroj: tisková zpráva

Resident Evil: Revelations 2 již podporuje lokální multiplayer i na PC

4. 3. 2015 16:30 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Resident Evil: Revelations 2 na velkých konzolích v základní verzi podporoval lokální kooperaci v kampani ve splitscreenu, v případě PC verze tomu však tak nebylo a to se samozřejmě ani trochu nelíbilo početné komunitě PC hráčů (psali jsme více zde). Capcom naštěstí nelenil a na stížnosti zareagoval promptně. Reakce je to důkladná a uspokojující – lokální multiplayer do PC verze nedlouho po vydání ve formě patche dodal, byť zatím v betaverzi.

První epizoda Resident Evil: Revelations 2 je venku od konce února, ta druhá vychází již zítra a lokální multiplayer pro kampaň tak konečně není devizou pouze konzolových hráčů. Co-op se dostal, stejně jako na konzolích, do kampaně i do zběsilého Raid módu hry.

Tedy téměř. Ne nadarmo je tak aktualizace dostupná pouze v rámci betaverze - tu však není těžké nijak zprovoznit a podrobný návod jak tak učinit, nabízí například oficiální prohlášení. Nutností je ale vlastnit dva ovladače podporující rozhraní Xinput (například standardní Xbox ovladač v PC provedení).

Jedním dechem však Capcom dodává, že kooperace na PC ještě není 100% vyladěná, vývojáři ji však chtěli dát hráčům do rukou co nejdříve a utišit tak jejich oprávněné protesty. Zapnutí kooperace je přitom stejně jednoduché jako na konzolích - druhý hráč jen ve vhodný okamžik stiskne na ovladači tlačítko start a už se může pustit do likvidace zombíků po boku kamaráda. Bližší detaily se dozvíte v oficiálním prohlášení.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články