Oznámeno první DLC pro Duke Nukem: Forever
zdroj: tisková zpráva

Oznámeno první DLC pro Duke Nukem: Forever

27. 7. 2011 15:36 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Mesiáš po dlouhém, dlouhém čekání přišel...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva a zařadil se po bok dalších proroků na jedno zkonzumování. Jak by pravil klasik: „nikdy se nevrátí pohádka mládí,“ a tak od nás vévoda odešel s ještě milosrdnou šestkou. Nicméně, našel si své fanoušky, jimž každou minutu zábavy přejeme a ty jistě bude zajímat první DLC, které se bude jmenovat Hail to the Icons Parody Pack a přinese, kromě parodie, tři nové herní módy a čtyři mapy, každou s unikátní zbraní.

DLC bude zdarma pro všechny členy First Access Clubu a najdete v něm následující novinky:
Freeze Tag – bude týmovou hrou, v níž budete se spoluhráči kooperovat na zmražení a následném rozbití oponentů, za což vám budou naskakovat combo body
Call of Duke – s odvolávkou na oblíbenou sérii se postavíte nepřátelům ve válkou zničeném městě, kde budete rovnou spawnovat s N00b T00b (modří vědí). V článku najdete další novinky.

Hot Potato – kdo udrží polonahou dívčinu ve svém držení nejdéle?
Hail to the King – všichni proti všem
Sandbox – jako mini-Dukové se utkáte na pískovišti, které bude tvořit vaši arénu. K dispozici budou Sticky Bombs
Inferno – 16-bitová grafika, láva, plošinky, teleporty a něco, čemu se říká DFG. Kdepak se asi Duke inspiroval?
2Forts1Bridge – jak říká název, budou zde dvě pevnosti, jeden most a minigun. A také klobouky

Nu, nyní se svobodně vyjádřete, zda vám toto DLC stačí. Osobně se přikláním k tomu, že snaha o parodii za každou cenu začíná být křečovitá. Chybí zde invence a přiznejme si, původní Duke byl sice plný humoru, ale nevzdával se své seriozní stránky. Zde už to začíná vypadat jako šaráda pro sobotní večer. DLC vyjde někdy na podzim na všechny původní platformy. A poznáte všechny hry, jež Duke paroduje?

Nejnovější články