Mobilní aplikace pro Battlefield 4 a Assassin's Creed IV jsou venku
zdroj: tisková zpráva

Mobilní aplikace pro Battlefield 4 a Assassin's Creed IV jsou venku

15. 11. 2013 19:30 | Téma | autor: Adam Homola |

Vypadá to, že tzv. Companion Apps budou tuhle generaci konzolí standardem u většiny velkých her. Nebo u her, kde to dává alespoň trochu smysl. Mezi prvními jsou k dispozici doprovodné aplikace pro Battlefield 4 a Assassin’s Creed IV: Black Flag, a pokud máte kompatibilní mobilní zařízení a plnou hru, můžete je klidně vyzkoušet už teď.

V Commander App pro BF4 budete moct plnohodnotně komunikovat s kolegy přes VOIP, přivolávat UAV na proskenování okolí nebo používat EMP na rušení nepřátelského radaru. Vysílat můžete i naváděné rakety nebo vozidla a zásoby, coby podporu pro vojáky ve vašem týmu. Aplikace bude samozřejmě napojená na Battlelog.

...

Na trošku něco jiného bude doprovodná aplikace pro Assassin’s Creed IV: Black Flag. S ní už se nebudete tak aktivně zapojovat do dění jako v případě nového Battlefieldu, ale bude to spíše takový hodně šikovný pomocník. Na tabletu budete mít výrazně větší mapu, než ve hře. To znamená že uvidíte i mnohem víc nepřátel, než v tom malém okýnku na televizi/monitoru.

...

Navíc budete mít v aplikaci mapy pokladů, databázi Animu, můžete tam sledovat svůj postup, spravovat a upravovat flotilu a loď Jackdaw apod. Navíc se zdá být všechno moc pěkné zpracované, ostatně podívejte se na video a uvidíte sami. Je možná trochu s podivem, proč s doprovodnými aplikacemi vytáhli do boje vývojáři až teď, s příchodem nové generace konzolí. U spousty jiných her z X360 a PS3 by se to dalo taky hezky využít. Ale co, lepší pozdě, než později.

Nejnovější články