Boží světlo nástroje Enlighten umí hru udělat hezčí
zdroj: tisková zpráva

Boží světlo nástroje Enlighten umí hru udělat hezčí

24. 7. 2013 18:38 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pokud netušíte, co je Enlighten, vězte, že jde o špičkový software, který vyvinula společnost Geometrics, a stojí za nasvícením scén v mnoha titulech včetně Battlefield 3, Need for Speed: The Run, EVE OnlineMedal of Honor: Warfighter, ale i v připravovaných kouscích jako Dragon Age: Inquisition, The Bureau: XCOM Declassified nebo Battlefield 4.

Geometrics nyní oznámila, že vymakaný Enlighten bude přístupný i vývojářům, kteří budou pracovat na tituly pro Xbox One. „Jsme nadšení, že budeme moci pracovat na Xbox One. Je to skvěle vybalancovaná konzole pro příští generaci a velký krok vpřed“, říká zakladatel Geometrics Chris Doran.

Podle něj až tahle generace konzolí dokáže naplno využít možnosti Enlighten a umožní naplno realizovat hlubších úrovní a dynamiky nasvícení ve hrách. Enlighten je tedy nyní funkční a využitelný pro vývoj her na PC, PS3, X360, Wii U, Vita, iOS, Xobx One a PS4. Abyste měli představu, jak může výsledek vypadat, Geometrics mají i pěkné video, které shrnuje ukázky z her nastupující i dosavadní generace. Moc pěkně to vypadá...

Nejnovější články