Oficiální stránka Grand Theft Auto: San Andreas
zdroj: tisková zpráva

Oficiální stránka Grand Theft Auto: San Andreas

30. 4. 2005 19:19 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Už jen měsíc a kousek zbývá do dne D, kdy na osobní počítače zavítá megahit Grand Theft Auto: San Andreas.

Rockstar proto dnes spustil oficiální stránku, která ve stylovém "vykreslovacím" designu existuje ve dvou provedeních - pro PC verzi a Xboxovou verzi. Z každé z nich pochází pětice čerstvých screenshotů přidaných do galerie v maximální kvalitě a ultra vysokém rozlišení 1920x1200.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Co se týká informací o vlastností hry, tak mnoho novinek, které bychom nepsali dříve, se člověk na homepage nedozví. Snad jedině zmínka o podpoře přídavných modifikací, díky nimž "hráči budou moci vytvořit vlastní svět uvnitř San Andreas", byť dle GameSpotu nebudou přímo u hry přiloženy editační nástroje. Také byla upřesněna maximálně 30ti-sekundová délka videí zaznamenaných přes funkci replay.

Oproti hardwarovým nárokům publikovaným zde v pondělí došlo k drobné změně v doporučené grafické kartě, kterou už není GeForce4Ti, nýbrž GeForce 6 (společně se Sound Blaster Audigy 2). Pro pojištění si, aby se na vás v polovině června vedle tisíců dalších domácích zájemců dostalo, radíme včasnou předobjednávku z internetového obchodu Tiscali GameShop.
zdroj: homepage

jd

Nejnovější články