Překlad hry Posel Smrti 2 hotov
zdroj: tisková zpráva

Překlad hry Posel Smrti 2 hotov

13. 11. 2009 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Do hlavní role bude v českém dabingu obsazen David Prachač. + TRAILER

Obrázek zdroj: tisková zpráva Produktový a lokalizační manažer Martin Válek z ostravských TopCD (US Action) informoval o tom, že překlad adventury Posel Smrti 2 (Black Mirror 2) z němčiny (v angličtině zatím nevyšla a nemá ji ještě k dispozici ani distributor dtp) do češtiny je po přibližně měsíci práce hotov:
    "Nyní se připravuje první testovací verze, souběžně s tím Ondra Jaskowski dělá finální korekce a úpravy pro dabing. Pokud neznáte Ondru, pak veztě, že to je velmi zkušený korektor, není samozřejmě levný, ale my nechceme nic podcenit. Posel Smrti 2 prostě musí mít svou kvalitu. Do hlavní role "Darrena" obsadíme Davida Prachaře, ostatní role zpracujeme v ostravském studiu StudioWind, kde samozřejmě dáme prosotor těm nejlepším ostravákům - Norbert Lichý, Jirka Sedláček, Tomáš Jirman a další. Zkrátka dabing bude jistě povedený. Jsme v mírném skluzu, ale vánoční termín ještě není zdaleka ztracen."
Zde se sluší připomenout, že pokračování již nevyvíjí čeští autoři prvního dílu Posla Smrti z Future Games, nýbrž najaté zahraniční studio Cranberry Productions. Hru můžete zkusit již nyní v nedávném německém demu. Posel Smrti 2 nebude stát tři stovky, jako obvykle hry od tohoto distributora, nýbrž 599 Kč. Nový trailer:

zdroj: Archiv


Posel Smrti 2 ang.trailer

TopCD dále získali práva na hru Buccaneers: The Pursuit of Infamy od společnosti Nobilis, kterou vydá pod českým názvem Piráti a Bukanýři. Termínem je leden 2010, česká lokalizace (titulky) a cena 299,- Kč.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
První krůčky v Black Mirror 2  [9.7.2009 15:15 - levis]
Tajemství Black Mirror 2  [23.6.2009 13:13 - levis]
Trailery: Black Mirror 2, Memento Mori, Vampyre Story  [31.8.2008 13:13 - levis]
zdroj: PR

Nejnovější články