Hrdinové z PlayStationu proti sobě v nové bojovce
zdroj: tisková zpráva

Hrdinové z PlayStationu proti sobě v nové bojovce

27. 4. 2012 13:07 | Preview | autor: Adam Homola |

Po vzoru Super Smash Bros. aneb dejme dohromady všechny známé ksichty, třeba toho víc prodáme, se i Sony rozhodla zapřáhnout své digitální otroky. V novém titulu se stručným názvem PlayStation All-Stars Battle Royale se tak utká asi většina ikonických hrdinů z PlayStation exkluzivních her. Celý ansámbl zatím tvůrci ze SuperBot Entertainment neoznámili, ale na prvním videu jsou postavy z Twisted Metal, Killzone, ICOFat Princess a další. Ve hře bude i Kratos, s jehož meči budete moci udělat přetloustlé princezně ozdravnou kůru, na kterou jen tak nezapomene.

Kromě hrdinů, které znají i PlayStation nováčci, se objeví i nějaké staré páky. Na akci přijde třeba Parappa nebo Sly Cooper. Z “novějších” se bude rubat Sweet Tooth, Kratos nebo třeba Fat Princess. Potvrzeni zatím nejsou Nathan Drake, Jak, Dexter, ani Cole. Možná na E3. Z různých PlayStation her bude pro All-Stars Battle Royale sloužit i prostředí. Jednou budete bojovat na krásných pláních u zámku, jindy zase v pekle z God of War. A do pekla za Hádem přiběhnou na návštěvu Pataponi. Chybět nebude ani LittleBitPlanet nebo moderátor Buzz.

Slučovat se nebudou jen postavy a prostředí, ale také hudba a zvuky. Studio SuperBot Entertainment je většině z nás asi neznámé. Není divu, kluci fungují teprve něco přes dva roky a dříve byly v kancelářích Sony Santa Monica. Teď mají vlastní kancly a spousta z nich se v minulosti podílela na vývoji bojových her. Několik vývojářů dokonce hraje bojové hry profesionálně. PlayStation rubanice by tak měla být v dobrých rukou.

zdroj: Archiv

Každá postava by měla mít kromě základních útoků navíc tři úrovně super útoků. První úroveň bude jen nějaký silnější útok na krátkou vzdálenost a zabije jen jednoho protivníka. Druhá úroveň je o dost silnější a třetí úroveň je extrémně silná a díky ní zabijete několik much jednou ranou. PlayStation All-Stars Battle Royale totiž nebude jen bojovkou pro dva hráče, ale rovnou pro čtyři. Příležitostný chaos na obrazovce je tedy zaručen. S dalšími informacemi si budeme muset počkat na E3 - tam se asi dočkáme oznámení některých nových hrdinů a data vydání?

Nejnovější články