V Borderlands Legends pro iOS si zahrajete za postavy z jedničky
zdroj: tisková zpráva

V Borderlands Legends pro iOS si zahrajete za postavy z jedničky

23. 10. 2012 10:08 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vzhledem k tomu, jak dobře to zafungovalo třeba v případě třetího Mass Effectu, se trošku divím, že se více herních studií a firem nesnaží své AAA tituly podpořit doprovodnými hrami pro tablety a telefony. Až 2K Games nyní plánují něco podobného, jak prozradila reklama na jedné ze stránek strategického průvodce Borderlands 2, kterou pozorně zalistoval někdo z Gearbox fór.

Dle reklamy vyjde hra Borderlands Legends na iPhone a iPad ještě v průběhu října a v roli vybrané postavy z první Borderlands hry (Mordecai, Lilith, Brick nebo Roland) budete čelit vlnám nepřátel, sbírat in-game měnu, nakupovat nové zbraně a odemykat schopnosti a dovednosti. Každá postava by přitom měla mít vlastní sadu schopností, které se jí budou hodit v boji proti nepřátelům v náhodně generovaných (do jisté míry) levelech.

Z výše uvedeného tedy plyne, že půjde o variaci na Horde mód, v němž budete čelit stále silnějším a početnějším vlnám nepřátel s tím, že ale nebude možné stavět různé obranné struktury – budete se muset spolehnout na hbitost vašich prstů, zmíněné schopnosti, zbraně a v letáku zmíněný cover systém.

Reklama bohužel nezmiňuje jakékoli napojení na Borderlands 2, což byla jedna ze super věcí na podobných mobilních Mass Effect hrách. Ale třeba to jen reklama explicitně nezmiňuje a něco podobného ve hře je. Rázem by tím totiž význam aplikace vzrostl a motivaci ji vyzkoušet by měli i lidé, kteří by se na ni jinak vykašlali. Uvidíme, co z mobilní divize 2K Games ohledně Borderlands Legends ještě vypadne.

Nejnovější články