Půvabná plošinovka Hunger nepřipomíná LittleBigPlanet náhodou, sdílí s ní tvůrce
zdroj: tisková zpráva

Půvabná plošinovka Hunger nepřipomíná LittleBigPlanet náhodou, sdílí s ní tvůrce

26. 2. 2015 15:35 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tým nezávislých švédských vývojářů sdružujících se pod jménem Tarsier Studios je známý především v rámci spolupráce s Media Molecule na všemožných titulech ze série LittleBigPlanet. Nyní však Tarsier oznamují titul nový, který oficiálně nemá s LittleBigPlanet, kromě velikosti hlavní postavy, příliš mnoho společného. Zveřejněný teaser však podobnost a celkovou inspiraci předešlou tvorbou zapřít nedokáže a je jen otázkou, zda je to špatně.

Opět se jedná o plošinovku a podobnost s původním LBP se nedá zapřít ani v použitém výtvarném stylu - sami si prohlédněte první obrázky a zmíněné video, ukazující tuto plošinovku v pohybu. Hunger je příběhem drobné dívky uvězněné v labyrintu plném monster, příšer a dalších podivných tvorů a hráčův úkol samozřejmě bude dívku z pasti vyvést a dostat ji zpět do bezpečí.

Autoři slibují spoustu zábavy a především napětí, a to ve světě, kde si hráč bude připadat jako v domě pro panenky. Hunger zatím vypadá parádně a může nás tak nyní mrzet pouze fakt, že datum vydání prozatím neznáme. Stejně tak mohou zarmouceně kroutit hlavou ti, kteří nemají PlayStation 4, protože hra je zatím oznámena jen na tuto konzoli. Minulost autorů je pak příslibem toho, že jejich nový titul by vůbec nemusel být šlápnutím vedle, co myslíte? 

zdroj: Archiv

Nejnovější články