Po fotbale zkouší Wargaming pobavit hráče World of Tanks závodním módem
zdroj: tisková zpráva

Po fotbale zkouší Wargaming pobavit hráče World of Tanks závodním módem

30. 9. 2014 19:56 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když nemáte limetku, přidejte citrón! V přeneseném slova smyslu se babicovské filozofie řídí i tvůrci z Wargaming, kteří po fotbalovém módu rozšiřují herní nabídku World of Tanks o mód závodní, který připomíná kombinaci Mario Karts a Split Second. Škoda, že jen dočasně.

Herní mód s názvem Tank Rally je dostupný od teď až do 12. října, takže když se nalogujete do WoT, najdete v garáži sportovní variantu tančíku M24 Chaffee, který zvládá maximálku 90 km/h, a nezabírá extra slot v garáži.

Drandit s ním můžete sami nebo ve dvou trojčlenných týmech na mapě Port a vítězství si můžete zajistiti nejenom protnutím cílové pásky (obsazením kontrolního bodu) jako první, ale též destrukcí nepřítele (za střelivo se ale platí, i když méně než obvykle). Pro závody upravená mapa Port totiž nabízí několik míst, kde můžete přejet do dráhy soupeřů a chladnokrevně je vymazat z ...mapy. Od soupeřů samozřejmě můžete čekat to samé, nebo se gentlemansky vykílíte až na finálním bojišti těsně před kontrolním bodem.

zdroj: Archiv

Členové úspěšných závodních týmů obdrží medaili „Racer 2014“ společně s sérií několika bojových misí, ve kterých lze nabrat solidní množství zkušenostních bodů a kreditů. V plánu je též turnaj mezi hráči a vývojáři, do kterého se můžete za tímto odkazem.

Nejnovější články