GOG spouští slevovou akci Battle of the Games
zdroj: tisková zpráva

GOG spouští slevovou akci Battle of the Games

19. 6. 2012 14:33 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nene, navzdory názvu nemáme s touhle bitvou nic společného.

GOG se rozhodl, že s nadcházejícím létem rozjasní vaše tváře více než slunce a přidružené efekty a představil novou slevovou akci Battle of the Games, v jejímž rámci se každý den, počínaje dneškem a konče 5. červencem „utkají“ na GOG dvě hry a vy budete moci hlasovat pro jednu z nich.


Hra, která vyhraje, bude nabízena se slevou 60 procent a poražená se slevou jen“ 40 procent. Každý den se objeví v souboji jiná dvojka, dnes je to Myst a 7th Guest. A pozor, nečekejte, že se tu objeví jen nějaké malé hry, dojde i na Psychonauts, Zaklínače nebo Broken Sword: Director’s Cut. Během sedmnácti dnů se tak představí 34 her a vám stačí sledovat tuhle stránku a hlasovat. Ovšem pozor, to není jediná akce, kterou momentálně GOG nabízí.

Zcela zdarma totiž nabízí ke stažení dvě skvělé hry - Ultima: The Savage Empire a Ultima: Worlds of Adventure 2: Martian Dreams. Ano, zdarma. Takže stahujte, než někdo přijde k rozumu a celou nabídku si rozmyslí. Tyhle specifické ultimácké spin-offy se povedly a jejich koncept, kdy je tématem dinosauří záležitost a viktoriánské sci-fi, je i dnes příjemně neotřelý.

Nejnovější články