Další indicie o tom, že další CoD bude Black Ops II
zdroj: tisková zpráva

Další indicie o tom, že další CoD bude Black Ops II

28. 4. 2012 12:30 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Update z 28. dubna - Pochybností o tom, že dalším dílem v sérii Call of Duty bude něco jiného než Black Ops II už zbývá opravdu jenom málo. Po sérii nepřímých důkazů, které najdete níže v článku, se redakce IGN dostala díky jednomu ze svých čtenářů k obrázku dvojice předobjednávkových kartiček řetězce Target. Ten nápis Black Ops II se na nich opravdu nedá přehlédnout… Hra má být oficiálně představena 1. května během play off zápasu NBA a zdá se, že už zbývá jen pořešit, jestli to bude herně a příběhově opět výlet do minulosti, nebo nás naopak čeká budoucnost, jak naznačilo virální video od FPSRussia.

Původní text z 24. dubna - Oficiálně Call of Duty: Black Ops 2 neexistuje. Pouze víme, že letos nějaké to Call of Duty vyjde. A logicky, když loni vyšlo Modern Warfare 3, jsou teď na řadě pánové z Treyarchu. Ti se předloni vytasili s jejich zatím nejlepším simulátorem světelné pistole, Call of Duty: Black Ops. Spekulací o přímém pokračování Black Ops už proběhlo nesčetně, ale teď máme něco víc, než spekulace. Někomu unikl plakát, fotka krabice a na oficiální oznámení láká i obchodní řetězec GameStop. Z Activision přitom zaznělo, že k nějakému oficiálnímu oznámení dojde už 1. května, tedy za týden.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Z neoficiálního Twitter účtu k Modern Warfare 3 teď unikl obrázek krabice evropské verze hry. Z obrázku jde naprosto jasně vidět nápis Call of Duty: Black Ops 2 a dokonce i datum vydání : 13. 11. 2012. Datum vydání “sedí” - ve stejný den šly s kůží na trh i MW3 a první BO. A obecně Call of Duty tituly vychází každý rok někdy v listopadu. Na krabici sice nevidíme tvář vojáka, protože ji zakrývá blesk, ale tu možná neuvidíme ani na finální krabici - tvář nebyla vidět ani na krabici k prvnímu Black Ops a ostatně ani u Modern Warfare 3.

Black Ops 2 by se mohla pro změnu odehrávat v blízké budoucnosti. Activision totiž na oficiálním webu Call of Duty odkazuje na video s dálkově ovládaným dronem, který má na hřbetu přimontovaný kulomet. Celé video uvádí sympatický Rus s roztomilým přízvukem, který ukazuje moderního drona a popisuje, jaká je to budoucnost. Poté, co na konci vyhodí do vzduchu auto, dodá: “Vypadá to, že budoucnost bude zábava. Pokud ale nechcete čekat 15 let, tak mí přátelé mi řekli, že by se tohle mohlo objevit v novém Call of Duty, which would be the shit.” (doplňte sami :) )

Obrázek vojáka je ale víceméně stejný, jako oficiální obrázek od Activision a také jako obrázek na teaser stránce GameStopu. V podstatě tak už jen čekáme na prvního května, abychom si odbyli tu formalitu oficiálního oznámení. Black Ops 2 je totiž podle nás jistota. Mnohem zajímavější bude sledovat, co se stane příští rok. Přijdou Infinity Ward a Sledgehammer Games s Modern Warfare 4? Nebo se nastartuje nějaká nová Call of Duty série? A co ten zrušený 3rd person projekt Sledgehammeru, nevrátí se k němu?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Leaknutá krabice

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Leaknutý plakát

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Oficiální teaser na oznámení

Nejnovější články