Xpand Rally Xtreme klepe na dveře
zdroj: tisková zpráva

Xpand Rally Xtreme klepe na dveře

29. 12. 2006 1:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nebývá zvykem, aby pro zahraniční hry existovala plnohodnotná domovská stránka v češtině, takže o to více potěší, když si nějaký distributor dá s jejím vytvořením práci.

Tak jako královohradecký Playman pro závody Xpand Rally Xtreme, jejichž lokalizovaná homepage se nachází na této adrese a nabízí klasické sekce (novinky, o hře, galerie, fórum, média - s hudebními ukázkami, wallpapery a novou video-prezentací). Vše je předzvěstí docela brzkého vydání české verze (překlad formou titulků) za příznivou cenu 599 korun. Co za ně dostanete a zdali hra nebude jen mírně vylepšenou re-edicí předchůdce z roku 2004, to jsme již psali, a snaží se to vyvrátit i oficiální popisek:

    Xpand Rally Xtreme hráči vůbec poprvé zažijí opravdové emoce rallye závodníka v nevídaném rozsahu. Xtreme znamená rychlost, sílu motoru, úzké nerovné silnice a nepřehledné kopce, které se dají projet jen s pomocí spolujezdce. Představte si nebezpečné hřebeny, na kterých auto plachtí vzduchem, a potřebu dělat každou vteřinu nespočet technických rozhodnutí. Dynamický a intenzivní herní prožitek fanoušky rallye ani nováčky, kteří mají zkušenost jen s pouličními závody, nezklame a napumpuje jim do krve notnou dávku adrenalinu. Čekají vás malajské a čínské nefrekventované silnicé, úzké horské úseky v Monte Carlu a na Korsice a lesní serpentiny ve Spojeném království. Realisticky vymodelované silnice, které teď obsahují výmoly, vyjeté koleje, díry a skokánky, vylepšený systém simulace poškození auta, režimy kariéry, rally závodů ale také nově výzva nárazník proti nárazníku 4x4 off-roadů. V těchto rychlých, brutálních a drsných závodech budete soupeřit s počítačem ve freestylovém režimu známém z Xpand Rally, kterému jsme oblékli nový kabátek.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sami se o kvalitách Xpand Rally Xtreme budete moci přesvědčit již začátkem ledna, na kdy Techland slíbil uvolnění singleplayerového dema. Má obsahovat dvě tratě (Itálie, Malajsie) a dvě rozdílná auta, která si budete moci vyladit i nabarvit přesně dle svých představ. Hratelná ukázka navíc umožní jak závody v Arcade módu (vhodný pro nováčky libující si v rychlé jízdě), tak v Simulation módu pro fajnšmekry, kteří žádají maximálně realistické chování vozu nejen na silnici.
zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články