Unreal Tournament 2004, Silent Hunter 3, Westerner
zdroj: tisková zpráva

Unreal Tournament 2004, Silent Hunter 3, Westerner

14. 3. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Patrně poslední sada screenshotů přibyla do galerie k Unreal Tournamentu 2004, protože tato multiplayerová akce od Epicu je doslova na spadnutí a pokud se nestane něco výjimečného, vyjde v USA už zítra.

Západní Evropa by měla následovat o pár dnů později (19.3.) a hned poté se s největší pravděpodobností dočkají i stovky domácích zájemců, kteří si hru objednali z Tiscali GameShopu. Tam stále platí exkluzivní předprodejní cena 999 Kč (jinde 1299 Kč) buď za verzi na 6 CD nebo na 1 DVD a navíc šance vyhrát některý z 60 dárkových předmětů od SeVen M.

Pokud jste ještě UT2004 nezkusili, ale chystáte se na to, možná vám přijde vhod článek na E-Sports. Ten vám poradí, jaký hardware včetně myši, podložky nebo sluchátek budete k hraní potřebovat, jak nejlépe nastavit grafiku, ovládání nebo HUD, jak se dá docílit speciálních pohybů nebo jak často se obnovují důležité předměty na mapě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Unreal Tournament 2004 galerie  ||  Silent Hunter 3 galerie  ||  The Westerner galerie

Naopak teprve druhý balíček obrázků pochází z ponorkové simulace Silent Hunter 3, i když jsou popravdě řečeno dost monotónní a na všech je vidět pouze nějaký výbuch osvětlující noční oblohu. Po zrušení Harpoon 4 by UbiSoft mohl dalším dílem slavného Silent Huntera "odškodnit" všechny fanoušky podobných námořních her, ale až na informace z lednové tiskové zprávy toho moc o jeho náplni nevíme.

A konečně poslední o víkendu aktualizovanou galerií je ta ke kovbojské adventuře The Westerner, která nabízí osm čerstvých screenshotů z německé verze ve vysokém rozlišení 1600x1200. Jak jsme zde zmiňovali před týdnem, tato hra z produkce Revistronicu je už nyní hotova a v anglické mutaci by se měla objevit co nevidět, zatímco u nás vyjde s českým dabingem od Cenegy v polovině května.

Nejnovější články