Kult, Thief: Deadly Shadows, Knights of Honor
zdroj: tisková zpráva

Kult, Thief: Deadly Shadows, Knights of Honor

8. 4. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jste se mohli na našich stránkách dovědět před pár dny, slovenská izometrická RPG Cult prodělala mnoho změn.

Vlastně byla od základu přepracována (RPG systém, texty a dialogy a pak i příběh) a už dávno se také nejmenuje Cult, ale Kult: Heretic Kingdoms (více zde). Jestli vás tento projekt zajímá, máte nyní možnost v naší galerii shlédnout čtveřici nových screenshotů. Kult je prý už téměř hotova, vydání se předpokládá v červnu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Kult galerie  ||  Thief: Deadly Shadows galerie  ||  Knights of Honor galerie

Pro příznivce akčních her a zejména pak série Thief, která se vyznačuje výraznými "stealth" prvky, neboť simuluje život zloděje, máme nové screenshoty z nadcházející hry Warrena Spectora (autora série Deus Ex) - Thief: Deadly Shadows. Pokud se tedy rádi skrýváte v temných zákoutích, plížíte okolo stráží, abyste je pak napadli ze tmy a vaší nejoblíbenější hračkou jsou nejrůznější paklíče, apod., je tento titul určen právě vám. Hra podporuje obě hlavní perspektivy - first-person i third-person. Její děj se odehrává v temném středověku, takže žádné vymoženosti moderní doby nečekejte. Vydání hry je naplánováno na červen.

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že se jí podařilo podepsat smlouvu s německou společností Sunflowers ohledně distribučních práv na dobyvatelskou středověkou simulaci Knights of Honor. Tato smlouva se týká exkluzivně Evropy. Knights of Honor, ze které vám mimochodem můžeme představit dvě nové ukázky, je vyvíjena bulharským týmem Black Sea Studios a má představovat nový typ strategie. Její vydání EA předpokládají letos na podzim.
zdroj: homepage, PR, homepage

korgull

Nejnovější články