Might & Magic X je k mání za sedm stovek a s CZ titulky
zdroj: tisková zpráva

Might & Magic X je k mání za sedm stovek a s CZ titulky

23. 1. 2014 19:00 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Všichni PC hráči hladoví po retro prožitku a počínaje dneškem si mohou pořídit plnou verzi RPG ve starém stylu, ale v novém kabátě - Might & Magic X: Legacy. Což je jenom symptomatické, protože Legacy obsahuje všechny nezbytné prvky klasických dungeonů jako jsou třeba tahové souboje, krokování nebo příběh navazující na M&M Heroes VI.

Hra byla k dispozici již dříve skrz Early Access a lidé z Limbic Entertainment se bijí do prsou, že reakce komunity jim za poslední měsíce umožnily hru vypilovat k všeobecné spokojenosti. Uvidíme, nakolik jde o skutečnost či plané řeči – dojmy z hraní byly podle Michala Nemce spíše pozitivní, no tentýž názor však nesdílejí úplně všichni.

V produkci jsou momentálně stále tři další dějové akty i několik nových tříd. Uvidíme, nakolik Legacy spolu s předešlým Legend of Grimrock odstartují další kolo závodů v kopiích, jako se to podařilo třebas XCOMu...

...

Digitální verzi Might & Magic X: Legacy lze za necelých 700 stovek koupit buď přímo na Steamu, nebo ještě o pár kaček levněji přes digitální shop zdejšího distributora hry, firmy Playman. Pokud digitálnímu nakupování nevěříte, musíte si počkat do 31. ledna, kdy u nás vyjde i klasická krabicová verze. Nakonec ještě upozornění: bez ohledu na místo a způsob nákupu hra obsahuje české titulky.

Nejnovější články