Pojďte s redakcí Games na pivo! Další sraz pořádáme už zítra 8. března
zdroj: Vlastní

Pojďte s redakcí Games na pivo! Další sraz pořádáme už zítra 8. března

7. 3. 2024 16:30 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

Pátek, 8. března 2024, Geekárna v Praze. Doufáme, že právě v tento den a právě na tomto místě se s vámi uvidíme. Po nějaké době totiž zase pořádáme sraz s vámi, našimi milými čtenáři a čtenářkami, diváky a divačkami i posluchači a posluchačkami. Budeme rádi, když dorazíte v hojném počtu.

Sraz se opět bude konat v pražském café baru Geekárna, který najdete na Smíchově, s dobrou dopravní dostupností. Jen kousek od Geekárny je totiž Anděl, kde jsou tramvaje, autobusy i metro. Stačí tak dorazit na Anděl a z něj si dát buď krátkou procházku do Geekárny (cca 25 minut chůze), nebo sednout na tramvaj a popojet na zastávku U Zvonu, odkud už Geekárnu téměř uvidíte.

Namísto zdlouhavého popisování se ale stačí podívat na mapu dle vašeho výběru (Google Mapy, Mapy.cz) a dlouho bloudit jistě nebudete.

Sraz začíná v 18:00 a poběží až do půlnoci, kdy Geekárna zavírá. Svoji účast nám prosím potvrďte u této facebookové události. Ale pokud sociálním sítím náhodou neholdujete, místo pro vás určitě najdeme i tak. Těšíme se na vás!

Nejnovější články