zdroj: Sony

Sackboy dorazí s launchem PlayStationu 5 i na PS4

12. 10. 2020 9:53 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Sice to není vyloženě další díl opěvované série LittleBigPlanet, ale i tak si Sackboy: A Big Adventure zaslouží pozornost. Krásná, hravá a místy jistě i velmi náročná plošinovka je jedním z launchových titulů pro PlayStation 5 (který na některých trzích vychází již přesně za měsíc!), ale jako spousta mezigeneračních her vyjde i na současné konzoli od Sony.

Nový „příběhový“ trailer potvrzuje, že Sackboye čeká opravdu šílené dobrodružství. Příběhový jsem dal do uvozovek proto, že o příběhu se ve videu mnoho nedozvíte. Ale ani hry s Mariem na příběhu nestojí, hrajete je kvůli jejich mechanismům. A Sackboy se zatím tváří jako solidní plošinovka. Budete-li navíc chtít, můžete úrovněmi prohopsat s dalšími třemi kamarády v kooperaci.

Sackboy: A Big Adventure vyjde 12. listopadu na PlayStationu 4 a PlayStationu 5 (v případě nové konzole se u nás dočkáme a 19. listopadu). Sáhnete-li po verzi pro současný PlayStation, počítejte s upgradem zdarma na PS5, kdy se vám přenesou i uložené pozice. Tato služba není automatická, řeší jí každý vydavatel sám a v případě Sackboye se možnost přenosu savů aktivuje krátce po vydání s příchozím updatem.

Nejnovější články