Comgad doveze UFC Undisputed 2010
zdroj: tisková zpráva

Comgad doveze UFC Undisputed 2010

10. 8. 2010 1:01 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Původně konzolová mlátička vyjde v PSP verzi v září.

(TISKOVÁ ZPRÁVA) - Společnost Comgad s radostí oznamuje, že se dohodla s vydavatelstvím THQ a přinese na český a slovenský trh PSP verzi populární mlátičky UFC Undisputed 2010, která se již před časem objevila na platformách PS3 a X360 s průměrným hodnocením v recenzích přesahujícím 85 %. Vydání této hry upravené pro populární handheld od Sony je naplánováno na záři tohoto roku.

Obrázek Obrázek Obrázek

Ve hře UFC Undisputed 2010 najdete více než 100 zápasníků UFC a propracovaný bojový systém ušitý na míru handheldovému ovládání. V pěti různých módech včetně kariéry či obhajováni titulu se utkáte s protivníky z celého světa, kteří se vás budou snažit pokořit pomocí karate, boxu, juda, kickboxu a dalších pěti bojových stylů. Stejně tak i vy si budete moci zvolit styl, který vám nejvíce vyhovuje, případně si vytvořit vlastní kombinaci úderů, chvatů a hmatů a ukázat, kdo je bez jakýchkoliv diskusí králem ringu.

Hra UFC Undisputed 2010 pro PSP vyjde v polovině září v anglické verzi na českém i slovenském trhu za cenu 1299,-Kč/46,99€ - více na produktové stránce.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články