Zkouškou loajality si v Mafia III projde Lincoln Clay i syn hlavního mafiána z New Bordeaux
zdroj: tisková zpráva

Zkouškou loajality si v Mafia III projde Lincoln Clay i syn hlavního mafiána z New Bordeaux

12. 9. 2016 12:45 | Video | autor: Adam Homola |

Hrdina třetí Mafie Lincoln Clay má hodně nepřátel - hlavním je mafián Sal Marcano. Rodina Marcanových řídí město New Bordeaux už desítky let s tím, že aktuálně drží moc v hrsti právě Sal, který se dostal na vrchol s využitím ne zrovna hezkých praktiky. Město je tak nyní jeho, ale nic netrvá věčně, a Clay už ostatně klepe na dveře...

Sal Marcano je velké zvíře a má dobré vztahy s Leem Galantem, kterého si můžete pamatovat ze dvojky. Sal má také velké plány se svým synem Giorgim, který je sice mladý, ale tatínek ho pečlivě připravuje na to, že jednou převezme vládu nad celým New Bordeaux.

Jenže, Giorgi je sám hodně ambiciózní, čili se ne vždy jeho cíle a plány shodují s tím, co by po něm chtěl otec. Jak se tenhle vztah vyvine a posune v rámci příběhu, zjistíme 7. října, kdy Mafia III vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vývojáři každopádně v následujícím videu naznačili, že celá hra je ve výsledku o rodině a loajalitě. Jistou zkouškou si v tomto směru tedy projde jak Lincoln Clay, tak Giorgi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články