WRC 5 navazuje na tradici předchozích ročníků rallye
zdroj: tisková zpráva

WRC 5 navazuje na tradici předchozích ročníků rallye

17. 7. 2015 17:20 | Video | autor: Adam Homola |

Tak jako v minulých letech, i letos se dočkáme oficiálních WRC rallye závodů. Letošní ročník ponese jednoduchý název WRC 5 a je to obsahově přesně to, co byste od hry s takovým názvem očekávali. Půjde o klasickou rallye hru z prostředí 2015 FIA World Rally Championship a dočkáme se jí někdy v průběhu letošního podzimu na PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 a Xbox One.

Vývojáři si pro nás nepřichystali jen suché oznámení, ale vyrukovali rovnou s dvojicí videí. V tom jednom se můžete podívat na kus závodu přímo ze hry. Za volant usedne Sébastien Ogier a prožene svůj Volkswagen Polo R WRC na trati Vodafone Rally de Portugal. Ve druhém si pak můžete poslechnout vývojáře básnící o modelování těch nejmenších detailů na každém autě.

zdroj: Archiv

Z oficiálních zdrojů (web) máme ale jasné upozornění, že ve videu ještě není ani zdaleka všechno hotovo a tak se zatím nemáme pozastavovat nad absencí značení zatáček, chybějícím audiem, HUDem apod. Všechno tohle ve finální verzi samozřejmě bude. Stejně tak tam bude také 14 zemí a v nich spousta tratí na sněhu, v lesích, nebo na skalách, všude za různých podmínek a různého počasí.

Nejnovější články