World of Warships vstupuje s akčním trailerem do otevřené bety
zdroj: tisková zpráva

World of Warships vstupuje s akčním trailerem do otevřené bety

2. 7. 2015 12:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Konečně je tu moment, kdy se Lesta Studios a Wargaming rozhodli prezentovat svou připravovanou multiplayerovku World of Warships širší veřejnosti. Spouští totiž otevřenou betu, která nabídne osmdesát amerických a japonských lodí, které se spolu budou utkávat na desítce map. Testování tak navazuje na uzavřenou betu, v jejímž rámci si oceány osahalo víc než 400 tisíc kapitánů. Oznámení o spuštění bety na oficiálních stránkách doprovází i trailer.

Ten je ryze akční a věnuje se atmosféře a zároveň „svaté trojici“ zbrojních systémů, které budete moci využívat v rámci různých tříd lodí. Roli v klasické hře kámen – nůžky – papír tak přebírají lodní děla, torpéda a letadla. Nicméně neplatí zde ona úměra, že na jeden typ platí jen jiný typ, letadlovou loď samozřejmě potopíte i torpédy a letadla jsou účinná proti všem. Jen počítejte s tím, že velké lodě disponují dobrou protileteckou obranou.

Danila Volkov, jedna z hlavních tváří World of Warships si pochvaluje přechod do otevřené bety, ale především i tu uzavřenou. „Uzavřená beta byla nesmírně úspěšná a předčila naše očekávání. Skoro půl milionu hráčů strávilo každý den ve hře v průměru dvě hodiny. Jsme rádi, že přechází do stádia otevřené bety a nemůžeme se dočkat ohlasů dalších hráčů. Věříme, že World of Warships má před sebou zářnou budoucnost a dobře zapadne do našeho portfolia.

zdroj: Archiv

Nejnovější články