Warhammer 40,000: Eternal Crusade vás volá do bitvy o Arkhonu
zdroj: tisková zpráva

Warhammer 40,000: Eternal Crusade vás volá do bitvy o Arkhonu

14. 8. 2014 9:51 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vývojáři z Behaviour přišli s novým trailerem na svou MMO akci Warhammer 40,000: Eternal Crusade. Ačkoliv zpočátku vypadá jen jako rozpohybování dnes už notoricky známých artworků ze hry, v druhé polovině se video rozhýbe i poněkud zajímavějšími záběry. Dojde na představení samotné planety Arkhona a hlavně jednotlivých ras.

Ne, že bychom už teď nevěděli, jaké ony svářící se frakce budou – Space Marines, zrádci z Chaos Space Marines, Orkové a Eldaři. Plus se k nim přidají Tyranidi jako PvE nepřítel. Když si poslechnete náš rozhovor z E3, dozvíte se, že tým chce přidat časem další frakce a teď to vypadá nejpravděpodobněji na Tau, protože si je přeje spousta hráčů.

V traileru ale zatím uvidíme rozpohybované ony čtyři základní strany. Pokud se nemýlím, Orkové a Eldaři ještě v animacích předvedeni nebyli, takže pro skalní fandy jde o něco nového. Je zároveň vidět, že se vývoj opravdu po dlouhých loňských přípravách rozpohyboval a studio vydává ať už nové trailery nebo streamuje záběry z pre-alfa verze.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články