Vydání Just Cause 3 doprovází trailery vyrobené fanoušky
zdroj: tisková zpráva

Vydání Just Cause 3 doprovází trailery vyrobené fanoušky

1. 12. 2015 12:23 | Video | autor: Honza Konfršt |

Launch trailery lze vyrábět mnoha způsoby, tvůrci z týmu Avalanche Studios k tomu ale přistoupili opravdu netradičně. Vypsali totiž soutěž a video k příležitosti vydání Just Cause 3 nechali vytvořit komunitou. Ve hře při tom nebyla jen samotná prestiž, ale i cenné výhry. Fantazie fanoušků zjevně neznala mezí a vítězné video je nabité nejenom klasickou dávkou výbušné akce, ale i humorně pojatým rapem.

Text "songu" společně se záběry vyzdvihuje hlavní aspekty hry - exploze, destrukci a nekončící akční jízdu třetího dílu série, který dnes vyšel. Za pár minut vašeho času ovšem stojí i další dvě videa, která se dostala až do finálního výběru a zvítězila ve svých kategoriích. Všechna tři videa najdete seřazená níže. Celkově vítězné od člověka s nickem CoolTwinSkittles je první, dále následuje trailer s nejlepší hudbou od The Wooden Box a třetí je trailer s nejlepší akcí od Dippena.

A pokud se tedy s dnešním vydáním hry do Just Cause 3 vrhnete, tak se nezapomeňte pochlubit se svými dojmy. Ohlasy jsou zatím vesměs pozitivní, majitelé některých verzí (PC hlavně) však hlásí problémy s framerate a nahrávacími časy, které by měl odstranit patch.

zdroj: Archiv

Nejnovější články